Afișez toate cele 8 rezultate

Mașină monodisc Taski Ergodisc 200

12.091,02 lei TVA inclus
(fără TVA: 10.160,52 lei)
Creează un mediu de lucru mai sigur datorită: mânerului anatomic, siguranței electrice ridicate asigurate de izolația dublă, a comutatorului de viteză. Modul simplu de utilizare are drept rezultat îmbunătățirea eficienței pe baza ușurinței instruirii și operării atașării accesoriilor, fără a fi necesară utilizarea sculelor depozitării și transportării permise de mânerul rabatabil și greutatea mică. Mașină multifunctională, rentabilă, adaptabilă numeroaselor sarcini de curățare cu o gamă largă de accesorii disponibile.

Mașină profesională de curățat covoare, mochete și tapițerii TASKI Procarpet 30

32.916,00 lei TVA inclus
(fără TVA: 27.660,50 lei)
TASKI Procarpet 30 permite utilizatorilor să selecteze tehnica de aplicare care se potrivește cel mai bine nevoilor lor pe baza timpului avut la dispoziție și a nivelului de murdărie. Echipamentul poate fi setat pentru tehnica de curățare profundă prin extracție pentru murdăria persistentă sau tehnica de curățare regeneratoare și, de asemenea, pentru tehnica de curățare de întreținere utilizând produsele noastre chimice cu formulă specifică pentru încapsulare.

Monodisc – TASKI Ergodisc 165

11.572,87 lei TVA inclus
(fără TVA: 9.725,10 lei)
Mașină monodisc Taski Ergodisc 165 de la Diversey, de viteză redusă, pentru sarcini multiple de curățenie, va asigura: ergonomie, siguranță, simplitate, versatilitate. Mașina ergodisc 165 este construită special pentru următoarele sarcini:
  • Spălare umedă: - Decapare - Polizare - Curățare prin pulverizare
  • Șamponare: - Tratarea lemnului - Cristalizare
 

Monodisc – TASKI Ergodisc Duo

13.840,41 lei TVA inclus
(fără TVA: 11.630,60 lei)
Masina monodisc Taski Ergodisc Duo, cu viteza variabilă, două mașini într-una. TASKI ergodisc reprezintă o serie inovatoare de maşini monodisc. Utilizarea materialelor ce încorporează o tehnologie ridicată garantează realizarea de maşini robuste, ce amortizează şocurile, cu durată de viaţă lungă şi costuri reduse pentru reparaţii.

Monodisc profesional – TASKI Ergodisc 2000

17.081,58 lei TVA inclus
(fără TVA: 14.354,27 lei)
Cea mai bună performanță și cel mai înalt nivel de luciu. Utilizarea ușoară și simplă a mașinii. Depozitare și transport ușor Ergodisc 2000 este potrivit în special pentru ardere și reprezintă o calitate dovedită și de înaltă calitate, în conformitate cu restul gamei. Cea mai bună performanță și cel mai înalt nivel de luciu. TASKI ergodisc 2000 reprezintă o calitate dovedita și de înaltă calitate, în conformitate cu restul gamei.

Monodisc profesional – TASKI Ergodisc HD

10.401,41 lei TVA inclus
(fără TVA: 8.740,68 lei)
Un șasiu rigid din metal, greutatea crescută a mașinii și un motor puternic ce asigură o acțiune mecanică excelentă de spălare. Ideal pentru grele aplicații vamale, cum ar fi decopertarea podelei, cristalizarea marmurei sau a lemnului tratament, TASKI ergodisc HD oferă cel mai bun nivel de eficiență în clasă. Avantajele cheie: eficacitate, robustețe, ergonomie, simplitate.

Monodisc TASKI Ergodisc 1200, 1300 W

14.964,50 lei TVA inclus
(fără TVA: 12.575,21 lei)
Taski Ergodisc 1200 este recunoscut pentru simplitatea utilizării  (lucrează în linie dreaptă) și viteza ultra-rapidă ce asigură pardoseli strălucitoare, rezistente la alunecare într-un timp foarte scurt.
O lățime de lucru mare (50cm / 20") și capacitatea de a îndepărta petele îl recomandă pe TASKI ergodisc 1200 ca ideal pentru suprafețele mari.
NOTA: Prețul inițial al produsului este fără accesorii. La acest preț se vor adăuga după caz accesoriile.

TASKI Procarpet 45

36.098,77 lei TVA inclus
(fără TVA: 30.335,10 lei)
Procarpet, cu un front de lucru de 45cm, oferă un sistem de curățare a mochetelor, de înaltă performanță, cu rezultate excelente. Echipamentul poate fi setat pentru tehnica de curățare profundă prin extracție pentru murdăria persistentă sau tehnica de curățare regeneratoare și, de asemenea pentru tehnica de curățare de întreținere utilizând produsele noastre chimice cu formulă specifică pentru încapsulare. Taski procarpet 45 permite utilizatorilor să controleze toate activitățile de curățare a mochetelor și să selecteze tehnica de aplicare care se potrivește cel mai bine.