Afișez 1 - 12 din 22 de rezultate

Aditiv pentru clătirea vaselor Suma Crystal A8 5L

160,53 lei TVA inclus
(fără TVA: 134,90 lei)
Suma Crystal A8 este un aditiv de clătire concentrat, cu spumare redusă, pentru mașini automate de spălat vase, cu proprietăți de control pentru depunerile de piatră. Acesta a fost special conceput pentru a fi utilizat într-o gamă largă de mașini de spălat vase. Conține, de asemenea, agenți de control pentru depunerile de piatra, pentru a menține mașina într-o stare bună în condiții de apă cu duritate medie și mare.

Cif Detergent cuptor și aragaz 750 ml

24,81 lei TVA inclus
(fără TVA: 20,85 lei)
Este un detergent foarte puternic concentrat și foarte eficient. Acest detergent cuptor și aragaz este destinat utilizării în arii precum: aragaze, cuptoare, grătare și tăvi pentru copt. Acțiune puternică asupra suprafețelor foarte murdare folosite zilnic. Diluția cu apă produsului este potrivită pentru curățarea și înmuierea arsurilor.

Cif Inox Perfect Finish 435 ml

23,62 lei TVA inclus
(fără TVA: 19,85 lei)
Cif Perfect Finish Spray pentru suprafețe din inox este un produs de curățenie ce face parte din gama produselor specializate. Produsul este o soluție completă pentru îndepărtarea murdăriei dificile de pe orice suprafață din inox (aragaz, frigider, chiuvetă sau hotă).

Cif Professional pentru geamuri și oțel – inox 750 ml

21,12 lei TVA inclus
(fără TVA: 17,75 lei)
Detergent profesional Cif pentru geamuri, otel și inox, nu conține parfum  și este ideal pentru zone cu suprafața dură din jurul alimentelor, cum ar fi mese de lucru, frigidere, vitrine alimentare sau tejghele din sticlă. Îndepărtează murdăria, petele și urmele de degete în câteva secunde, oferind un aspect strălucitor.

Cleanex

34,45 lei TVA inclus
(fără TVA: 28,95 lei)
Detergent manual de vase foarte eficient pentru toate grăsimile și tipurile de veselă, îndepărtează radip și eficient grăsimile de orice

Cremă de curățat Cif Cream Lemon 2L

45,08 lei TVA inclus
(fără TVA: 37,88 lei)
Crema de curățat Cif Lemon este un detergent sub formă de cremă, special conceput pentru curățarea suprafețelor lavabile din bucătării și băi. Conceput pentru uz profesional.

Degresant puternic Cif Professional 5L

87,64 lei TVA inclus
(fără TVA: 73,65 lei)
Curață depunerile foarte puternice de grăsime și murdărie, adecvat pentru utilizarea suprafețelor din bucătărie: mațini de gătit, hote, filtre, pereți, pardoseli, filtre de scurgere, uși, etc. Lasă în urmă un parfum plăcut și delicat, fiind sigur de utilizat pe suprafețele din aluminiu.

Degresant puternic Cif Professional 750 ml

17,97 lei TVA inclus
(fără TVA: 15,10 lei)
Curață depunerile foarte puternice de grăsime și murdărie, adecvat pentru utilizarea suprafețelor din bucătărie: mațini de gătit, hote, filtre, pereți, pardoseli, filtre de scurgere, uși, etc. Lasă în urmă un parfum plăcut și delicat, fiind sigur de utilizat pe suprafețele din aluminiu.

Detergent Crema Cif Professional alb 750 ml

13,07 lei TVA inclus
(fără TVA: 10,98 lei)
Curață și dezinfectează într-un singur pas toate suprafetele sanitare sau din bucatarii. Funcționează optim în toate condițiile de duritate a apei.  

Detergent degresant pentru cuptoare Hey 750 ml

11,31 lei TVA inclus
(fără TVA: 9,50 lei)
Detergent degresant spumant, special conceput pentru îndepărtarea arsurilor grele depuse pe cuptoare, aragaze, hote, grătare etc. Nu este recomandat a se folosi pe suprafețe din aluminiu. Produs Românesc.

Detergent degresant pentru cuptoare și plite Suma Grill D9 5L

226,08 lei TVA inclus
(fără TVA: 189,98 lei)
Suma Grill, este un detergent puternic alcalin destinat curățării periodice a cuptoarelor și grătarelor foarte murdare. Acest amestec de ingrediente alcaline, surfactanți și solvenți îndepărtează chiar și cele mai persistente depuneri carbonizate. Diluat cu apă, produsul este adecvat, de asemenea, pentru curățarea friteuzelor prin înmuiere (și fierbere).

Detergent degresant puternic suprafețe Suma Break-up D3.5, 5L

186,71 lei TVA inclus
(fără TVA: 156,90 lei)
Suma Break Up D3.5 este un detergent lichid alcalin, destinat degresării manuale a tuturor suprafețelor foarte murdare din bucătării, precum pardoseli, echipamente, hote și plite de aragaz. Este un produs optim pentru umectarea suprafețelor și îndepărtarea eficientă a tuturor tipurilor de grăsimi și resturi alimentare uscate de pe suprafețe. Produsul este astfel formulat încât poate fi utilizat pe suprafețe din aluminiu, fără risc de coroziune. Suma Break Up D3.5 este adecvat în special pentru curățarea pardoselilor, fie manual, cu un sistem cu mop, fie cu echipamente de pulverizare de joasă presiune.