Cumpărarea produselor prin intermediul acestui site implică acceptarea unor termeni și condiții.

Vă rugăm sa le citiți cu atenție în continuare:

Acest site este proprietatea companiei S.C. MAPLE TRADE S.R.L. societate română cu sediul în Str. Petre Vancea nr. 15, bl. 2, Et. 1, ap. 14A, localitatea Iași, județul Iași, telefon: (+40)746 424 890 înregistrată la Registrul Comerțului Iași sub nr. J22/1087/2019, având codul fiscal nr. RO 40733930, ce poate fi contactată pe adresa de  email office@mapletrade.ro.

Administrarea operațională a site-ului este asigurată de către S.C. MAPLE TRADE S.R.L., societate română cu sediul în Str. Petre Vancea nr. 15, bl. 2, Et. 1, ap. 14A, localitatea Iași, județul Iași, telefon: (+40)746 424 890 înregistrată la Registrul Comerțului Iași sub nr. J22/1087/2019, având codul fiscal nr. RO 40733930, ce poate fi contactată pe adresa de e-mail office@mapletrade.ro.

Prin utilizarea site-ului și/sau al oricărui alt serviciu oferit în site, se consideră că ați citit, înțeles și acceptat integral termenii și condițiile de utilizare ale site-ului. Administratorul site-ului va depune toate diligențele în vederea menținerii corectitudinii informațiilor expuse pe site. Cu toate acestea, având în vedere posibile erori cu privire la aceste informații, societatea precizează că imaginea produselor are caracter informativ; unele caracteristici sau prețul produselor prezentate pe site pot fi modificate fără preaviz sau pot conține erori de operare. De asemenea, din considerente legate de spațiu și coerența structurii informației, uneori descrierile produselor pot fi incomplete, însă societatea face eforturi de a prezenta informațiile cele mai relevante. Ne-am străduit să asigurăm exactitatea informațiilor legate de fiecare produs, dar uneori este posibil să existe erori. Se specifică de asemenea că imaginile afișate sunt utilizate ca exemple, iar modelele reale pot prezenta ușoare diferențe.

Numai consultarea website-ului este permisă. Nu este autorizată stocarea oricăror informații de pe website pe hard disk. Este interzisă utilizarea secțiunilor de administrare, modificarea în orice mod și cu orice mijloace a conținutului sau formei website-ului. Nu se pot șterge sau schimba niciun fel de informații care fac parte din website și în același timp nu se pot adăuga alte informații sau fișiere. Nu sunt permise scripturile sau programele care accesează un număr semnificativ de pagini de pe acest website într-o perioadă scurtă de timp. Daca identificați o eroare sau o violare a securității, vă rugăm sa ne scrieți pe adresa de e-mail office@mapletrade.ro.

În cuprinsul acestui SITE următorii termeni vor însemna:

CUMPĂRĂTOR – persoana, firma, companie sau alta entitate juridica ce emite o Comanda.

VÂNZĂTOR – societatea comercială S.C. MAPLE TRADE S.R.L. societate română cu sediul în Str. Petre Vancea nr. 15, bl. 2, Et. 1, ap. 14A, localitatea Iași, județul Iași, telefon: (+40)746 424 890 înregistrată la Registrul Comerțului Iași sub nr. J22/1087/2019, având codul fiscal nr. RO 40733930.

PRODUSE ȘI SERVICII – orice produs sau serviciu, inclusiv documentele și serviciile menționate în Comandă, care urmează a fi furnizate respectiv prestate de catre VÂNZĂTOR, CUMPĂRĂTORULUI.

COMANDĂ – un document electronic ce intervine ca formă de comunicare între Vânzător și Cumpărător prin care Vânzătorul este de acord să livreze Bunurile și Serviciile și Cumpărătorul este de acord să primească aceste Bunuri și Servicii și să achite contravaloarea acestora.

CONTRACT – o comandă validă, confirmată de către Vânzător.

SPECIFICAȚII – toate specificațiile și/sau descrierile Bunurilor și Serviciilor asa cum sunt precizate în Comandă.

S.C. MAPLE TRADE S.R.L. își asumă dreptul de a face modificări ale acestor prevederi fără nicio notificare. Informațiile furnizate către S.C. MAPLE TRADE S.R.L. sunt folosite numai în scopul pentru care au fost introduse, efectuarea comenzilor online, conform legilor în vigoare.

Imaginile sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu, iar produsele efectiv livrate pot diferi de imagini în orice mod (culoare, accesorii, aspect etc.), solicitările de această natură urmând a fi confirmate de către furnizor.

CUM CUMPĂR?

Prin lansarea unei comenzi pe site, Cumpărătorul este de acord cu forma de comunicare (e-mail, SMS, telefon) prin care Vânzătorul își derulează operațiunile pe site.Vânzătorul va informa Cumpărătorul, prin mesaje distincte, înregistrarea (preluarea) comenzii și procesarea ei. Înregistrarea unei comenzi online de către Vânzător, discuțiile telefonice sau prin alte mijloace de comunicare NU constituie o validare și confirmare fermă a comenzii și, în consecință, NU semnifica încheierea contractului la distanță.

Contractul la distanță se consideră ÎNCHEIAT atunci cand vânzătorul confirmă explicit o comandă, și acest lucru va implica o acceptare completă a termenilor comenzii.

Comanda se consideră validă numai dupa confirmarea de către Vânzător a disponibilității stocului, a prețului precum și a caracteristicilor produselor, respectiv a serviciilor solicitate de Cumpărător.

Termenele și condiții generale de vânzare vor sta la baza Contractului incheiat, în completarea acestora fiind Certificatul de Garanție emis de către Vânzător, precum și documentele fiscale și de însoțire ale mărfii. (Factura de marfa/servicii și Avizul de însoțire al mărfii).

Obiectul Contractului – îl constituie vânzarea PRODUSELOR, respectiv prestarea SERVICIILOR, în conformitate cu disponibilitatea stocului la vânzător sau direct la Producător, prețul și caracteristicile menționate în confirmarea transmisă de Vânzător pentru validarea comenzii prin care Cumpărătorul și-a exprimat intenția de achiziție.

Comanda Clientului – clientul se înregistrează în SITE pe baza unei adrese de e-mail și a unei parole unice, selectează produsele, apoi apasă butonul „Adaugă în Coș” Prin apăsarea butonului “Coșul de cumpărături“, clientul are posibilitatatea să parcurgă lista produselor, să modifice cantitățile și să confirme intenția de cumpărare prin accesarea butonului “comandă“. Înainte de finalizarea comenzii cumpărătorul își exprimă opinia cu privire la adresa și modalitatea livrării, modalitatea de plată, apoi își exprimă acordul cu Termenii și Condițiile magazinului nostru online și apasă butonul “continuare” urmat de confirmarea comenzii. Ulterior finalizării comenzii, clientul va primi în vederea validării acesteia, o confirmare scrisă din partea Vânzătorului, privind disponibilitatea, prețul și caracteristicile produselor, respectiv a serviciilor comandate.

PREȚUL CONTRACTULUI

Prețul Contractului îl constituie prețul vânzării Produselor respectiv prestării Serviciilor, cuprins în comanda validată prin confirmarea de către Vânzător. Cu toate acestea, SOCIETATEA atenționează asupra faptului că există cazuri când, ca urmare a unor disfuncționalități ale site-ului sau erori, prețul afișat pe site poate să nu fie cel real. În aceste cazuri, Vânzătorul va informa Cumpărătorul asupra prețului corect, menționându-l în cuprinsul confirmării comenzii. Prețul include TVA.

Modalități de plată – prețul Contractului poate fi efectuat printr-una dintre urmatoarele modalități, funcție de opțiunea clientului:

 • Ordin de plată – Plata prin Ordin de plata se face doar in baza facturii proforme emise de MAPLE TRADE S.R.L., în urma confirmării telefonice a comenzii cu un consultant de vânzări. Livrarea mărfii se face după confirmarea plății, în contul societății în baza facturii proformei emise.
 • Plata cu cardul– Magazinul online folosește pentru tranzacțiile online serviciile platformei ro unde se poate face plata prin card bancar (Visa, Visa Electron, Mastercard, Maestro). Plata se bazează pe un sistem securizat de procesare a tranzacțiilor online care oferă confidențialitate, siguranță și simplitate în achiziția produselor și serviciilor prin Internet. Procesarea datelor de card se face în mod exclusiv prin intermediul băncii, magazinul nostru nu solicită și nu stochează niciun fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastră. Pentru plățile prin card bancar nu este perceput nici un comision.

Site-ul are prețurile cu și fără TVA, însă nu include costurile de transport. Acestea vor fi afișate la finalul comenzii, la ultimul pas din procesul de achiziție. Prețul de vânzare tipărit pe factură va fi cel stabilit de consultantul de vânzări în momentul confirmării comenzii ca fiind comandă fermă sau va fi cel publicat pe site la momentul efectuării comenzii.

Plata produselor comandate se poate efectua în avans (parțial sau integral) în baza unei facturi proforme.

Pentru achiziționarea produselor ce se aduc pe bază de comanda se solicită achitarea unui avans de minimum 50% din valoarea produsului.

Plata avansului se poate realiza prin:

 • virament bancar (ordin de plata);
 • plata cu cardul.

În cazul în care se va achita un avans parțial, restul de plată se va achita prin virament bancar la primirea produselor de către furnizor și înștiințarea clientului despre acest lucru.

S.C. MAPLE TRADE S.R.L. își rezervă dreptul ca în anumite cazuri să solicite plata integral a produselor în avans. Dovada plăților trebuie trimisă către S.C. MAPLE TRADE S.R.L. la adresa de email office@mapletrade.ro .

Livrarea produselor va fi efectuată numai dupa confirmarea încasării contravalorii acestora in contul S.C. MAPLE TRADE S.R.L. Produsele comandate trebuie să fie achitate integral, în caz contrar livrarea nu va fi realizată.

LIVRAREA PRODUSELOR

 1. Livrarea se realizează la adresa de livrare definită de către CLIENT în formularul de comandă.
 2. Prin curierat, in termen de 1-3 zile lucrătoare de la sosirea marfii în depozitul Vânzătorului și dacă s-a efectuat plata conform condițiilor de mai sus.
 3. Livrarea se face în funcție de localitatea livrării, în funcție de greutate și dimensiune, cu una din următoarele firme de curierat cu, care avem contract: Urgent Cargus, Fan Curier sau Sameday.
 4. Costul transportului este de 21 RON fără TVA pentru comenzile sub 499 RON fără TVA, iar pentru comenzile peste 499 RON fără TVA transportul este gratuit doar in aria de acoperire a firmelor de curierat. Kilometrii suplimentari se achita de catre cumparator. Comanda minimă este de 150 RON fără TVA.
 5. Acolo unde se specifică faptul că produsele sunt în stoc, termenul de livrare este de maximum 1-3 zile lucrătoare de la la data achitării mărfii.
 6. Vânzătorul, în cazul în care nu poate executa Contractul motivat de faptul că produsul sau serviciul nu este/nu mai este disponibil, va informa Cumpărătorul despre această indisponibilitate, urmând ca sumele de bani achitate de către Cumpărător pentru produsul sau serviciul indisponibil să fie rambursate în termen de maximum 10 de zile calendaristice, dacă așa solicit Cumpărătorul.
 7. În cazul în care Vânzătorul primește informații eronate legate de facturarea sau livrarea produselor, a respingerii de către banca emitentă a cardului sau a tranzacției, a invalidării tranzacției de către procesatorul de carduri, Vânzătorul își rezervă dreptul de a denunța unilateral contractul, fără ca acest lucru să se considere o încălcare a Contractului.
 8. În cazul în care clientul nu este găsit la adresa menționată in formularul de livrare, în intervalul orar stabilit de comun acord, curierul nostru va veni inca o data dupa ce va restabili contactul cu clientul; în cazul în care acesta nu poate fi contactat, comanda va fi anulată și produsul returnat la sediu, clientul urmând să suporte costurile unei noi livrări, indiferent de valoarea produselor comandate. S.C. MAPLE TRADE S.R.L. își rezervă dreptul de a-și selecta clienții.

* Pentru comenzile din Municipiul Iași, livrarea este gratuită pentru toate comenzile, indiferent de greutate.

** Pentru comenzile cu o greutate mai mare de 30 de kg, livrarea este gratuită pentru primele 30 kg, iar peste 30 kg costul transportului va fi de 1 leu fără TVA/kg suplimentar, cost calculat pentru fiecare kg suplimentar peste 30 kg din comandă.

RETURUL PRODUSELOR

Consumatorii, persoane fizice au dreptul de a returna produsele comandate în termen de 30 de zile calendaristice de la livrare conform O.G. nr. 9/2016. Zilele sunt calculate de la data la care produsele au fost recepționate de către client.

Pentru returnarea produselor se completeaza formularul de retur și așteaptă sa fie contactat de colegii noștrii în termen de maxim 48 de ore de la trimiterea formularului.

Acestea se pot returna, în ambalajul original dacă este posibil și obligatoriu în aceeași stare în care au fost recepționate, adică produs nou fără urme de utilizare și folosire.

Pentru produsele cumpărate care îndeplinesc condițiile de retur, în funcție de opțiunea dumneavoastră, puteți alege un alt produs. În cazul înlocuirii produsului cu un altul de o valoare mai mare, veți plăti diferența; dacă valoarea este mai mică, veți primi o rambursare parțială până la valoarea produsului înlocuitor. S.C. MAPLE TRADE S.R.L. va înapoia suma în cel mult 14 de zile de la data denunțării în scris a contractului din partea Clientului.

Clientul suportă cheltuielile de returnare a produselor prin plata directă la curier sau la solicitarea expresă a acestuia din urmă, prin reținerea din contravaloarea ce trebuie returnată.

Nu se acceptă retururi ale produsele care prezintă modificări fizice, lovituri, ciobiri, zgârieturi, șocuri etc. și care nu au fost consemnate în momentul recepției produselor, în Procesul Verbal de recepție întocmit de Curier sau rambursarea sumei plătite pentru produsul stornat.

Excepții aferente returului de produse, deci nu se pot returna următoarele produse comercializate online de către firma MAPLE TRADE:

– Produse care vin pe comandă și caracteristici la cererea clientului;
– Produse care vin pe comandă specială din import.

– Echipamente curățenie.

NOTĂ: În cazul persoanelor juridice (acestea nu au calitate de consumator) ne rezervăm dreptul de a accepta sau nu returul produselor.

Anularea tranzacției și rambursarea 

Anularea unei tranzacții online și rambursarea sumei plătite cu cardul este posibilă și se realizează în conformitate cu politica băncii emitente, care va debloca suma blocată în contul clientului în termen de 1-30 de zile de la acceptarea returului. Pentru comenzile plătite cu cardul, suma va fi returnată pe același card utilizat la tranzacționare.

GARANȚIA PRODUSELOR

Pentru a putea beneficia de acordarea garanției, CLIENTUL are obligația ca la recepția mărfii prin curier să desfacă coletele și să verifice integritatea mărfii. În cazul constatării de deficiențe (deteriorări ale obiectelor, zgârieturi, produse greșit livrate, etc) CLIENTUL va consemna pe tipizatul CURIERULUI deficiențele constatate.

Simpla semnare, fără obiecții a bonului de livrare al CURIERULUI duce la imposibilitatea acceptării ulterioare a oricărei obiecțiuni din partea CLIENTULUI privind garanția! După efectuarea recepției și livrării Cumpărătorul nu mai poate invoca deficienţe cantitative sau deficienţe pe care, în mod rezonabil, nu putea să nu le vadă la momentul recepţiei (ciobituri, zgârieturi, rosături, componente îndoite, pete de murdărie etc.).

Spargerea produselor și componentelor acestora sau zgârierea produselor după recepţie sunt riscuri asumate integral de Cumpărător.

Garanția se soluționează de către S.C. MAPLE TRADE S.R.L., societate română cu sediul în Str. Petre Vancea nr. 15, bl. 2, Et. 1, ap. 14A, localitatea Iași, județul Iași, telefon: (+40)746 424 890 prin repararea sau înlocuirea produsului defect. Condițiile de garanție sunt în conformitate Legea 449/2003 si O.G. 21/1992. La solicitarea garanției este necesară prezentarea produsului defect în ambalajul original, nedeteriorat, împreună cu accesoriile aferente, formularul de garanții, copiile de pe factura fiscala și certificatul de garanție. În cazul în care produsele ajung neînsoțite de aceste documente, produsele pot fi returnate solicitantului/expeditorului fără a i se soluționa garanția. Nu fac obiectul garanției produsele care prezinta defecte fizice precum: lovituri, crăpături, ciobiri, componente/piese arse sau plesnite etc., etichete sau sigilii de garanție deteriorate, îndepărtate sau modificate, produsele utilizate în condiții neadecvate (tensiuni de alimentare necorespunzatoare, supunerea la variații mari de temperatură și presiune, șocuri mecanice, manipulare incorectă, etc.).

Pe perioada garanției produsului conform specificațiilor Certificatului de Garanție care însoțește în mod obligatoriu alături de factură produsul comandat, dacă deficienţele nu sunt imputabile cumpărătorului, Vânzătorul își asumă responsabilitatea reparării sau înlocuirii produsului pe cheltuiala sa.

În funcție de disponibilitatea producătorului și de locul unde a fost fabricat produsul, Vânzătorul își va impune să repare sau să înlocuiască produsul, pe durata garanţiei într-un termen maxim de 30 zile. Produsul înlocuit beneficiază de aceeași garanție ca și un produs nou. Defectele apărute în termenul de garanție ca urmare a unor vicii ascunse, confirmate prin expertize tehnice de către un serviciu specializat se repară gratuit.

În cazul ridicării mărfii direct de la sediul nostru, CLIENTULUI îi revine obligația de a verifica marfa și de a consemna printr-un Proces Verbal eventuala acceptare cu obiecții a produselor.

În cazul în care NU se verifică marfa sau NU se consemnează nicio obiecțiune, semnatura de primire pe Factura Fiscală de către CLIENT implică acceptarea mărfii și confirmarea verificării integrității acesteia de către CLIENT. Plata transportului pentru produsele trimise (tur-retur) în vederea soluționării garanției revine în responsabilitatea clientului.

ALTE CONDIȚII CONTRACTUALE

Vânzătorul va depune eforturi rezonabile în vederea menținerii corectitudinii informațiilor expuse pe site cu privire la disponibilitatea, prețul și caracteristicile produselor comercializate.

Deoarece pentru încarcarea datelor se folsesc serviciile colegilor noștri vă rugăm să acceptați că pot apărea erori de factură umană, prețuri, caracteristici ale produselor, poze informative care ar putea fi greșit introduse în bazele noastre de date sau afișate greșit.Compania S.C. MAPLE TRADE S.R.L. își alocă dreptul de a CORECTA EROAREA în momentul validării comenzii prin email de confirmare a stocului, prețului și termenului de livrare, trimise CLIENTULUI.

Produsele comercializate prin intermediul S.C. MAPLE TRADE S.R.L. sunt noi, în ambalajul original al producătorului și în momentul livrării sunt însoțite de Factura fiscală și Certificat de Garanție.

S.C. MAPLE TRADE S.R.L. își rezervă dreptul să întârzie sau să anuleze livrări ale produselor comandate daca acestea nu pot fi onorate din motive independente de S.C. MAPLE TRADE S.R.L. cum ar fi: întârzieri ale furnizorilor, incendii, explozii, inundații, epidemii, greve, acțiuni guvernamentale, războaie, acte de terorism, proteste, răscoale, tulburări civile sau alte impedimente de forță majoră, conform uzanțelor legii românești.

În cazul în care constatați existenta unor însemne, mărci sau alte tipuri de poze care încalcă drepturile de proprietate intelectuala ale dumneavoastră sau ale unui terț, ni le puteți semnala la adresa office@mapletrade.ro.

În cazul în care aveți plângeri cu privire la calitatea serviciilor, produselor sau unor comenzi specifice, care pot fi rezolvate în mod direct cu persoana de contact din cadrul firmei noastre, puteți contacta în mod gratuit o persoană specializată pentru a rezolva prin conciliere amiabilă nemulțumirea dumneavoastră. S.C. MAPLE TRADE S.R.L. livrează marfa promovată pe site numai pe teritoriul României.

ACORD DE PRELUCRARE A DATELOR CU CARACTER PERSONAL

În conformitate cu Legea nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, cu modificările ulterioare, S.C. MAPLE TRADE S.R.L., cu sediul în Str. Petre Vancea nr. 15, bl. 2, Et. 1, ap. 14A, localitatea Iași, județul Iași, telefon: (+40)746 424 890, înregistrată la Registrul Comerțului Iași sub nr. J22/1087/2019, având codul fiscal nr. RO 40733930, intenționează să administreze, să colecteze, să înregistreze, să stocheze, să utilizeze datele dumneavoastră cu caracter personal, în conformitate cu termenii și condițiile descrise mai jos, și cu respectarea dispozițiilor Legii 677/2001.

S.C. MAPLE TRADE S.R.L. este înregistrată la ANSPDCP ca operator de date cu caracter personal sub nr. ……..

Prin prezentul Acord de Prelucrare a Datelor cu Caracter Personal se solicită consimțământul dumneavoastră în conformitate cu Legea 677/2001, în vederea Prelucrării datelor dumneavoastră cu caracter personal pe teritoriul României, conform celor de mai jos:

PRELUCRARE

S.C. MAPLE TRADE S.R.L. intenționează să:

Prelucreze datele dumneavoastră cu caracter personal constând în:

 • date cu caracter personal având funcție de identificare a clienților, cuprinzând numele și prenumele, domiciliul, numărul de telefon, numărul de fax, adresa de email;

Prelucreze datele dumneavoastră personale cu caracter special, constând în codul numeric personal, seria și numărul actului de identitate/pașaport (“Date Personale cu Caracter Special”) pentru scopuri legate de activitatea de cercetare piață, reclamă, marketing și publicitate, scopuri statistice și facturare.

DESTINATARI

Datele Personale și/sau Date Personale cu Caracter Special pot fi accesate de angajații S.C. MAPLE TRADE S.R.L., în conformitate cu atribuțiile specifice funcției lor și cu procedurile de lucru interne ale S.C. MAPLE TRADE S.R.L.

DURATA

S.C. MAPLE TRADE S.R.L. intenționează să Proceseze Datele Personale și/sau Date Personale cu Caracter Special pe întreaga durată necesară realizării Scopurilor pentru care datele sunt prelucrate, în conformitate cu dispozițiile legale aplicabile.

DREPTURI

În conformitate cu dispozițiile Legii 677/2001, sunteți informat prin prezenta că aveți următoarele drepturi în legătură cu Prelucrarea de către S.C. MAPLE TRADE S.R.L. a Datelor Personale și/sau a Datelor Personale cu Caracter Special:

 1. Dreptul de a fi informat cu privire la Prelucrarea Datelor Personale si/sau a Datelor Personale cu Caracter Special, precum și cu privire la datele care fac obiectul Prelucrării și a originii acestor date;
 2. Dreptul de a avea acces la Datele Personale și/sau la Datele Personale cu Caracter Special;
 3. Dreptul de intervenție (rectificare, blocare, ștergere, actualizare) asupra Datelor Personale și/sau a Datelor Personale cu Caracter Special;
 4. Dreptul de obiecție cu privire la Prelucrarea Datelor Personale și/sau a Datelor Personale cu Caracter Special;
 5. Dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale adoptate exclusiv pe baza unei prelucrări de date cu caracter personal prin mijloace automate;
 6. Dreptul de a consulta registrul de evidență a prelucrărilor de date cu caracter personal;
 7. Dreptul de a înainta plângere Autorității Naționale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal (autoritatea de supraveghere) precum și de a se adresa instanței, pentru atacarea deciziilor operatorului S.C. MAPLE TRADE S.R.L., în conformitate cu Legea 677/2001.

În cazul în care doriți să vă exercitați oricare din aceste drepturi, puteți să depuneți o cerere scrisă, semnată și datată, către: S.C. MAPLE TRADE S.R.L. la adresa: Str. Petre Vancea, nr. 15, bl. 2, et. 1, ap. 14A, Iași, telefon: (+40)746 424 890, email: office@mapletrade.ro.

Puteți să vă dați consimțământul sau să refuzați să vă dați consimțământul în legătură cu Prelucrarea Datelor Personale și/sau a Datelor Personale cu Caracter Special.

În cazul în care refuzați să vă dați consimțământul, notificați S.C. MAPLE TRADE S.R.L. în legătură cu Prelucrarea Datelor Personale și/sau a Datelor Personale cu Caracter Special, și din acel moment vă informăm că S.C. MAPLE TRADE S.R.L. nu va putea să colecteze/prelucreze Datele dumneavoastra Personale și/sau a Datelor Personale cu Caracter Special în baza de date a societății.

E-mail: office@mapletrade.ro
Telefon: (+40)746 424 890